• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola blijft positief over herstel Kompany: "Misschien speelt hij morgen"

  Kompany lijkt bijna klaar voor zijn rentree.

  Pep Guardiola moest op zijn persconferentie daags voor de match tegen Bournemouth een zoveelste update geven over de fysieke paraatheid van Vincent Kompany. De Rode Duivel zou bijna weer speelklaar zijn.

  Vincent Kompany viel twee weken geleden opnieuw uit met een spierblessure tijdens de Manchester-derby. Er werd gevreesd dat de Rode Duivel weer lang buiten strijd zou zijn, maar de ernst van zijn blessure zou meevallen.

  Vorige week kondigde Guardiola voor de match tegen Tottenham al aan dat hij Kompany snel weer op het veld verwachtte, maar zijn comeback kwam er uiteindelijk nog niet. Tegen Bournemouth zou Kompany wel opnieuw zijn opwachting kunnen maken.

  "Het gaat veel beter met hem. Ik denk dat hij de komende dagen weer fit zal zijn. Misschien is hij morgen zelfs al klaar om te spelen. We zullen zien. Ik beslis na de laatste training."

  Een update over Vincent Kompany: