• home
 • video
 • pas verschenen

  Graeme Murty tot einde van het seizoen hoofdcoach van Rangers FC

  Murty is aangesteld tot het einde van het seizoen.

  De Schotse topblub Rangers heeft Graeme Murty aangesteld als hoofdcoach tot het einde van het seizoen. De jeugdcoach nam eerder over van de ontslagen Pedro Caixinha. "Ik zal er alles aan doen om het seizoen op een positieve manier af te sluiten", zegt Murty.

  "Graeme heeft getoond dat hij in staat is om zijn opdracht tot een goed einde te brengen", klinkt het. "De coach en de spelers kunnen nu met hernieuwd vertrouwen werken aan de ambities van de club: de Schotse beker en een plek in de top van het klassement."

  "Dit is een ware eer", reageert Murty. "Ik zal er alles aan doen om het seizoen op een positieve manier af te sluiten. Ik wil onze geweldige fans op die manier iets teruggeven voor hun ongelooflijke steun."

  Tweets Rangers: