• home
 • video
 • pas verschenen

  FOTO: Roubaix-renners trotseren mist en regen op winterstage in Vlaanderen

  Winterstage op Vlaamse bodem heeft ook zijn charmes.

  Terwijl de meeste profploegen vertoeven in het warme Zuiden, kiest het Franse wielerteam Roubaix Lille Métropole voor een winterkamp langs het idyllische parcours van Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen.

  Stevig ingeduffeld kregen de renners de voorbije dagen af te rekenen met mist, regen, modder en koude. Maar dat kon de "flandriens" van Roubaix niet deren. Ze temden de Kemmelberg en de netelige hellingen van de Ronde van Vlaanderen.

  In januari worden de Roubaix-renners beloond met een stage in zonnigere oorden: Calpe (Spanje). Bij de Franse ploeg rijden er met Tom Dernies, Lander Seynaeve en Emiel Vermeulen 3 Belgen.

   

  De ploeg onthulde vandaag ook zijn nieuw shirt