• home
 • video
 • pas verschenen

  De Warmste Week: voetballers van Buffalo Tienen binnenkort live op sporza.be

  Deze kerels krijgen binnenkort een ploeg van Sporza over de vloer.

  In het kader van De Warmste Week veilde Sporza afgelopen week een live verslag van een sportwedstrijd. Buffalo Tienen, een liefhebbersploeg, telde 3.250 euro neer om Sporza te ontvangen.

  Jullie konden de voorbije weken bieden op een live verslag op sporza.be, met alles erop en eraan (live tekstverslag, foto- en videoreportage, aanwezigheid Sporza-gezicht,...).

  De biedingsoorlog werd uiteindelijk gewonnen door de jongens van Buffalo Tienen, een "vrolijke voetbalploeg" (zoals ze zichzelf noemen) uit het liefhebbersverbond Voetbal Vlaanderen. Ze hadden 3.250 euro veil voor een dagje in de spotlights.

  Wat moet je weten over Buffalo Tienen?

  "Wij zijn een liefhebbersploeg die 6 jaar geleden is opgericht door enkele vrienden", horen we bij Buffalo Tienen. "Elk jaar wordt onze vriendengroep groter, zotter en succesvoller."

  Hoogtepunten uit de clubgeschiedenis zijn de titel in 2014 in de zondagochtendreeks en de titel vorig jaar in de (hogere) zaterdagmiddagreeks.

  Maar Buffalo Tienen is meer dan enkel een voetbalclub. Zo is er het jaarlijkse Buffalo-weekend en zijn er tal van thema-avonden in hun thuisbasis, de kantine van Sparta Tienen.

  Als klap op de vuurpijl nam de club zijn enige single op. "Want niet enkel Marc Coucke kan als voorzitter van een voetbalclub een hit maken."

  "De voornaamste motieven om deel te nemen aan deze veiling voor het goeie doel lopen fel uiteen", laten ze ons nog weten. "'3 kussen krijgen van Eva De Roo' kwam wel verbazend vaak naar voren... Welke goeie doelen we zullen steunen, staat nog niet vast. Wellicht kiezen we er een paar lokale doelen uit."

  "Samen met Sporza maken we er fantastisch en warm evenement van"

  Meer over Buffalo Tienen zullen jullie binnenkort op jullie favoriete sportwebsite kunnen lezen. "We gaan er een fantastisch en warm evenement van maken, samen met Sporza!", zeggen de Buffalo's.

  Meer weten over Buffalo Tienen? www.facebook.com/BuffaloTienen/