• home
 • video
 • pas verschenen

  Luca Brecel meteen uitgeschakeld op German Masters

  Brecel (archief) sukkelde eerder deze maand met een blessure.

  Onze landgenoot Luca Brecel heeft zich niet weten te plaatsen voor de tweede kwalificatieronde van het German Masters snookertoernooi. Brecel, die enkele weken sukkelde met een schouderblessure, bleef onder zijn niveau en verloor kansloos met 5-1 tegen de Brit Hammad Miah.

  Brecel begon nochtans goed aan de partij en leek al snel op weg naar een dubbele voorsprong. Maar bij een belangrijke pot in het tweede frame kreeg hij te maken met een springbal, waardoor hij het frame nog verloor.

  Zijn Britse tegenstander Hammad Miah won ook het volgende frame en nam vervolgens de wedstrijd volledig in handen. Mede door enkele foutjes van de Belg stoomde Miah door naar een duidelijke overwinning. Na net geen 2 uur snooker werd de eindstand 5-1.