• home
 • video
 • pas verschenen

  Coucke lost nog niks over Anderlecht, een polonaise zit er wel in

  Het is weer Couckenbak.

  Marc Coucke heeft vanavond op het podium van De Warmste Week de polonaise gedanst. Vragen over Anderlecht beantwoordde de kersverse eigenaar nog niet.

  "Anderlecht? Ben van onderwerp veranderd"

  Marc Coucke zette zich tijdens De Warmste Week in voor de Responsible Young Drivers. Hij reed vanavond 4 mensen van Evergem naar het Music For Life-domein in Wachtebeke.

  "Hebben ze je niks over Anderlecht gevraagd", wilde StuBru-presentatrice Eva De Roo weten. "Ze hebben geprobeerd, maar ik ben van onderwerp veranderd", antwoordde Coucke.

  Daarna weerklonk zijn hit Couckenbak over de wei in Wachtebeke. Voor het goede doel zette Coucke met plezier nog eens de polonaise in.

  Morgen is het weer bittere ernst. Om 15u geeft de zakenman een persconferentie in Anderlecht over zijn plannen met de landskampioen.

  Video player inladen...

  4.900 euro voor Responsible Young Drivers

  Marc Coucke verzamelde met zijn actie geld in voor de Responsible Young Drivers. "Een magnifiek goed doel. Ik feest graag, maar als je een ongeval krijgt, is de lol eraf", legt de nieuwe baas van Anderlecht uit.

  De 4 passagiers hadden Coucke als chauffeur ingehuurd voor 1.700 euro. "Tijdens de rit konden ze extra geld verdienen door schlagers te zingen. Zo kwamen we aan 3.200 euro. Ik heb er persoonlijk nog eens 1.700 euro bijgedaan. Dat maakt dus 4.900 euro voor de Responsible Young Drivers", besloot een gelukkige Coucke.