• home
 • video
 • pas verschenen

  Kerstgeluk ten huize Ronaldo: eerste familiekiekje met zijn 4 kids

  Georgina Rodriguez is sinds vorig jaar de vriendin van Ronaldo.

  Cristiano Ronaldo is een gelukkig man: op en naast het veld. De vriendin van de kersverse wereldkampioen van Real Madrid postte gisteren een foto van manlief met zijn kroost. Voor het eerst staan de 4 kinderen van de Portugese steraanvaller samen op de foto.

  Bij de baby's zijn er twijfels, maar Ronaldo, zijn vriendin Georgina Rodriguez en Cristiano junior (7) poseerden met de glimlach op een zetel in de woonkamer, met een flinke kerstboom op de achtergrond.

  Vader en oudste zoon houden Mateo en Eva vast, de tweeling die eind juni door een Amerikaanse draagmoeder op de wereld werd gezet.

  Georgina heeft Alana Martina in haar armen, het dochtertje van haar en de Portugees, dat in november het levenslicht zag. De brunette zette er een mooie eindejaarsboodschap bij: "Creëer met je liefde en leef je leven."

  Foto van mevrouw Ronaldo: