• home
 • video
 • pas verschenen

  Ciman is in Los Angeles en ziet er gelukkig uit: "I'm in!"

  "I'm in!"

  Laurent Ciman lijkt de grootste ontgoocheling door zijn verplichte transfer te boven. Met een petje van LA op zijn hoofd poseert de Rode Duivel in een outfit van zijn nieuwe club.

  Vorige week viel het plafond pardoes op het hoofd van Laurent Ciman, toen hij vernam dat er achter zijn rug een transfer van Montréal naar Los Angeles bedisseld was. De Rode Duivel uitte op de sociale media ongezouten zijn mening.

  Ciman was drie jaar geleden van België naar Canada verhuisd, omdat de zorg voor zijn autistische dochtertje er op een hoger niveau staat dan hier. Aangezien Ciman zich bij Montréal Impact ook op het veld in zijn sas voelde, leek niks erop te wijzen dat er abrupt een einde zou komen aan zijn avontuur bij de Canadese club.

  Maar dat was dus buiten de waard gerekend. Ciman kreeg vorige week plots te horen dat hij naar de nieuwe club Los Angeles FC verkast. Aanvankelijk zag hij daar het nut niet van in, maar Ciman draaide snel bij (hij kon ook moeilijk anders) en pakte met zijn gezin zijn koffers. Intussen is hij aangekomen in LA en tovert hij al weer een brede lach op zijn gezicht.

  "We hebben een generaal in onze gelederen"

  Intussen bij LA FC: