• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge leent jonge Australiër McGree weer uit aan Australische topploeg

  Riley McGree, de derde van rechts onderaan.

  Riley McGree, de 19-jarige middenvelder die Club Brugge in de zomer haalde bij Adelaide United, speelt tot het einde van het seizoen weer in eigen land. De Newcastle Jets vonden een akkoord met de Belgische competitieleider voor een uitleenbeurt zonder aankoopoptie van het Australische talent.

  Riley, een linksvoetige, polyvalente middenvelder, kreeg nog geen speelminuten in het goed draaiende geheel van coach Ivan Leko. In Australië - waar hij al opgeroepen werd voor de nationale ploeg - kan hij weer aan spelen toekomen.

  De Newcastle Jets staan momenteel tweede in de Australische A-League. Bij Club heeft Riley een contract van 4 jaar.