• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi krijgt morgen zijn kans in het League Cup-duel tegen Bournemouth

  In alle competities samen scoorde Batshuayi dit seizoen al 9 keer.

  Michy Batshuayi zal morgen aan de aftrap van de kwartfinales van de League Cup verschijnen. Chelsea zoekt een ticket voor de volgende ronde tegen Bournemouth. "Ik zal een kans geven aan spelers die het verdienen om op het veld te staan, zoals Batshuayi", zegt Antonio Conte.

  Met de drukke eindejaarsperiode in het Engelse voetbal voor de boeg belooft Antonio Conte te roteren. Sterkhouders als Thibaut Courtois en Eden Hazard krijgen mogelijk rust. "Maar de League Cup blijft een belangrijk doel voor ons en we hebben de ambitie om de halve finales te bereiken", vertelt de Italiaanse coach.

  "Ik zal tegen Bournemouth een kans geven aan spelers die het verdienen om op het veld te staan, zoals Batshuayi. Charly Musonda jr. sukkelt sinds vorige week met een liesblessure en is out."

  Batshuayi speelt sinds de zomer van 2016 voor Chelsea, maar heeft zich nog niet kunnen opwerken tot titularis. De 24-jarige spits wist in alle competities dit seizoen al 9 keer te scoren.