• home
 • video
 • pas verschenen

  Mata gelooft in de genezende kracht van water (bij vrieskou)

  Mata heeft geen angst voor de vrieskou.

  Als u helemaal mee wil zijn met de gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend mag u de meest opvallende video's niet missen. Bekijk hier de beelden.

  Het licht gaat uit bij Charleroi

  Wat even leek op een sfeervolle kerstactie, was een ordinaire, maar kortstondige stroompanne in Charleroi. 

  Het licht gaat uit bij Wesley

  Iedereen tevreden bij Club Brugge na de klinkende zege tegen Anderlecht, behalve een man. Wesley ging tijdens de match in discussie met Ruud Vormer om de eerste penalty te mogen trappen. Het was uiteindelijk trainer Ivan Leko die besliste dat de Nederlander moest trappen. Dat lag zwaar op de maag van Wesley. Hij gooide bij zijn vervanging met zijn jas en was de enige speler die na de match niet mee vierde.

  Het licht gaat uit bij Chevalier, De Witte en Bandé

  Teddy Chevalier was een uitblinker in de zege van KV Kortrijk tegen KV Mechelen. Op het einde van de wedstrijd lag hij wel aan de basis van een massaal opstootje. Na een duel met Seth De Witte ging hij neus aan neus staan met de KVM-aanvoerder. Daarna slingerde hij ook Hassane Bandé enkele verwensingen naar het hoofd en kwam ook de Mechelse topschutter neus aan neus staan. 

  De broek van Mata gaat niet uit

  Clinton Mata gelooft in de genezende kracht van water. Pijn op een vervelende plaats voor elke man loste de rechtsachter op met wat water in zijn broek te spuiten. En dat bij een temperatuur die met het vriespunt flirtte.