• home
 • video
 • pas verschenen

  Eerbetoon voor Kobe Bryant: geen nummer 8 en 24 meer bij LA Lakers

  Kobe Bryant nam in april 2016 afscheid van de LA Lakers.

  De LA Lakers zijn Kobe Bryant nog niet vergeten. Vandaag vindt er een eerbetoon plaats voor Bryant, die heel zijn carrière bij die ploeg speelde. Hij leidde de Lakers 5 keer naar de titel in de NBA.

  In april 2016 speelde Kobe Bryant zijn laatste wedstrijd voor de LA Lakers. Vandaag gaan ze hem een groot eerbetoon geven tijdens de wedstrijd tegen de Golden State Warriors. Het nummer 8 en het nummer 24, de nummers die Bryant droeg bij de Lakers, zullen te zien zijn in de nok van het Staples Center.

  Dat wil zeggen dat vanaf nu de nummers 8 en 24 door niemand meer gedragen kan worden bij de club uit Los Angeles. Zijn truitjes zullen hangen bij die van onder anderen Wilt Chamberlain (13), Elgin Baylor (22), Gail Goodrich (25), Earvin 'Magic' Johnson (32), Kareem Abdul-Jabbar (33), Shaquille O'Neal (34), James Worthy (42), Jerry West (44) en Jamaal Wilkes (52).