• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ronaldo: "Ik wil graag bij Real blijven tot einde van mijn carrière"

  Cristiano Ronaldo behaalde met Real Madrid weer een prijs.

  Cristiano Ronaldo besliste gisteren de finale van het WK voor club in het voordeel van Real Madrid. De Portugese superster drukte na de match zijn wens uit om zijn carrière te beëindigen in het witte shirt van Real. "Maar ik bepaal dat niet, ik leid de club niet."

  Cristiano Ronaldo bewees in Abu Dhabi nog een keer zijn waarde voor Real Madrid met de goal van de overwinning tegen Grêmio. Maar zal de Portugees nog lang schitteren in het shirt van Real?

  "Ik zou heel graag tot het einde van mijn carrière bij Real blijven", zegt Ronaldo. "Als het van mij afhangt, dan zal dat ook gebeuren. Maar ik bepaal dat niet, ik leid de club niet. Mijn werk is op het veld, daar kan en ben ik bepalend."

  Zinédine Zidane zou maar wat graag zien dat zijn sterspeler zijn contract verlengt. "Het is heel belangrijk dat Cristiano blijft. Hij kan hier zichzelf zijn en niemand zal ooit kunnen bereiken wat hij hier verwezenlijkt heeft."

  Florentino Perez: "Ronaldo is de beste"

  Ronaldo is de beste schutter in de geschiedenis van Real Madrid. Voorzitter Florentino Perez schat de waarde van Ronaldo in. "Hij is de beste. Niet enkel op het gebied van talent of techniek, maar ook voor zijn ambitie, werklust en leiderschap."

  "Er zijn weinig spelers in de voetbalgeschiedenis zoals Ronaldo. Misschien Di Stefano, die ik nog heb zien spelen toen ik een kleine jongen was. Ronaldo is zijn opvolger en net als Di Stefano een icoon van zijn tijd."