• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Griezmann krijgt volle laag na verkleedpartijtje

  Antoine Griezmann postte deze foto op Instagram.

  Atletico-speler Antoine Griezmann heeft zich voor een verkleedpartij uitgedost als een zwarte basketballer van de Harlem Globetrotters en dat werd niet goed onthaald. De Fransman heeft zich al geëxcuseerd.

  Antoine Griezmann verspreidde zondagavond enkele foto's van zichzelf op sociale media waarop hij te zien was als basketballer van de Harlem Globetrotters, inclusief zwart geschminkt gelaat, armen en benen.

  Het duurde niet lang of de Fransman kreeg de volle lading. Griezmann verdedigde zich aanvankelijk nog door te reageren dat hij een fan was van de Harlem Globetrotters, maar zag zich even later toch genoodzaakt de foto's te verwijderen.

  Op Twitter kwam de aanvaller van Atletico ook met excuses. "Ik beken dat het wat onhandig was van mij. Als ik daarmee sommige mensen gekwetst heb, bied ik mijn excuses aan", aldus Griezmann, die bekendstaat als een groot basketbalfan en regelmatig NBA-wedstrijden bijwoont.

  Enkele tweets:

  De excuses van Griezmann: