• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Benteke na 1e goal: "Ik was echt gefrustreerd dat ik nog niet kon scoren"

  Benteke zette de 0-1 op het scorebord tegen Leicester City.

  Het vroege doelpunt van Christian Benteke bezorgde Crystal Palace de voorsprong in de overwinning op Leicester City. Palace is nu al 7 wedstrijden op een rij ongeslagen. Na zijn penaltymisser vorige week zag de aanvaller zijn naam nu toch op het scorebord verschijnen.

  Crystal Palace kon de overwinning tegen Leicester City (0-3) goed gebruiken onderin het klassement. Dankzij de 3 punten komt het voorlopig op een 14e plek te staan, met 5 punten voorsprong op rode lantaarn Swansea.

  "Het feit dat we dit seizoen een lange tijd niet konden scoren, was frustrerend voor ons. Deze wedstrijd hebben we laten zien dat we een team zijn met veel kwaliteiten en dat is de manier waarop we moeten blijven spelen", zegt de 27-jarige aanvaller.

  "Het waren 3 verdiende punten. We speelden professioneel vanaf het eerste fluitsignaal en elke speler vervulde zijn rol perfect."

  Met zijn goal, een assist en de overwinning heeft Benteke zijn penaltymisser van vorige week kunnen goedmaken. "Als spits vragen mensen je om gewoon te scoren en ik was dan ook echt gefrustreerd dat het dit seizoen nog niet lukte. Ik heb er hard voor gewerkt en ik denk dat ik het doelpunt vandaag wel verdiende."

  Bekijk de goal van Benteke: