• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Waasland-Beveren: "Clement heeft ons gezegd dat hij met Genk gaat praten"

  Trekt Clement naar Racing Genk?

  Philippe Clement lijkt meer dan ooit de topkandidaat om Stuivenberg op te volgen bij Racing Genk. De trainer van Waasland-Beveren heeft vandaag nog een informeel gesprek met de club. Er is wel nog niets beslist en zijn huidige club zal er alles aan doen om hem te houden.

  Martijn De Jonghe, de persverantwoordelijke van Waasland-Beveren, gaf iets na de middag sereen commentaar bij de gang van zaken."Clement is nu nog bij ons op de club, maar hij heeft het bestuur gezegd dat hij een informeel gesprek zal hebben met Genk."

  "We kennen onze coach als een heel correct man en hij blijft ook correct door de club in te lichten. Hij heeft trouwens onze toestemming niet nodig. Er staat een opstapclausule in zijn contract en er zijn nog verschillende mogelijkheden om weg te gaan."

  "Maar Clement benadrukte dat er nog helemaal geen beslissing is en dat hij veel respect heeft voor beide clubs."

  Clement doet het in zijn eerste jaar als hoofdcoach, na jaren als T2 van Club Brugge, uitstekend op de Freethiel. "We willen hem uiteraard houden en zullen daar alles aan doen. We gaan ervan uit dat we hem houden tot eind dit seizoen."