• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Meylemans wordt 11e in wereldbekermanche in Innsbruck

  Mylemans staat op de 8e plaats in de WB-stand.

  Kim Meylemans is in Innsbruck in Oostenrijk elfde geworden tijdens de vijfde Wereldbekermanche skeleton, die ook gold als Europees kampioenschap. Ze deelde de elfde plaats met de Duitse Tina Hermann.

  Na twee runs totaliseerde Meylemans een tijd van 1'50"14, na zowel in de eerste run (55"21) als in de tweede (54"93) de tiende chrono neergezet te hebben. Opvallend: Hermann klokte in beide runs exact dezelfde tijden als onze landgenote.

  In de eindstand tellen Meylemans en Hermann 1"34 achterstand op de Russische Elena Nikitina. Die won in 1'48"80 voor de Canadese Elisabeth Vathje en Mirela Rahneva. Voor Nikitina is het haar tweede wereldbekeroverwinning van het seizoen.