• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lance Armstrong in de Ronde? 50,56% voor, 49,44% tegen

  Gisteren kondigde Lance Armstrong zijn komst naar Vlaanderen aan.

  Lance Armstrong komt aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen een lezing geven. Een goed idee? De meningen zijn verdeeld in onze poll.

  12.772 stemmen voor, 12.487 tegen

  De komst van Lance Armstrong naar de Ronde van Vlaanderen heeft heel wat stof doen opwaaien. De Amerikaan, die wegens dopinggebruik al zijn Tourzeges kwijtspeelde, geeft aan de vooravond een lezing tijdens de "Tour of Flanders Business Academy". 's Zondags is hij ook van plan om Vlaanderens Mooiste op de voet te volgen.

  Een goed idee van organisator Wouter Vandenhaute? Daarover bent u het niet eens. Meer dan 25.000 mensen hebben hun stem uitgebracht in onze poll. Het jakamp krijgt 12.772 stemmen, het neenkamp 12.487.

  Vind jij het kunnen dat Armstrong naar de Ronde komt?

  1. Ja - 50,56%
  2. Neen - 49,44%

  Totaal stemmen: 25.259