• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  KV Mechelen-speler Croizet trekt naar Kansas City

  Croizet ruilt KV Mechelen voor de Amerikaanse MLS.

  Yohan Croizet heeft besloten om KV Mechelen definitief te verlaten en zijn geluk te beproeven in de Major League Soccer in de Verenigde Staten. Kansas City is zijn nieuwe club. Kansas City is zijn nieuwe club, dat maakt de Mechelse club bekend op haar website.

  KV Mechelen bereikte een akkoord met Kansas City en ook de speler zelf ging in op het voorstel. Croizet verlaat de club meteen.

  De middenvelder speelde sinds de zomer van 2016 voor KV Mechelen en kwam in totaal 54 keer in actie bij de club. Daarin scoorde de Fransman 5 keer en gaf hij 7 assists.

  Croizet is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Metz. In 2011 maakte hij zijn debuut in de Ligue 2. Daarna kwam hij onder andere uit voor Excelsior Virton en Oud-Heverlee Leuven. Op 20 mei 2016 tekende hij een 4-jarig contract bij KV Mechelen, maar trekt nu dus naar de Verenigde Staten.

  Tweet Croizet: