• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zien we Chris Froome en co binnenkort in Mickey Mouse-shirts?

  Team Sky komt onrechtstreeks in de handen van Disney.

  De Walt Disney Company neemt Twenty-First Century Fox, en dus ook Sky plc, over voor 54 miljard dollar. Dat heeft Disney bekendgemaakt in een persbericht. De overname heeft dus onrechtstreeks ook gevolgen voor de Britse wielerformatie Team Sky.

  In het persbericht maakt Disney bekend dat de belangen die Twenty-First Century Fox heeft in onder meer Sky plc ook overgaan naar Disney. Sky plc is een Brits satelliettelevisienetwerk, dat beheerder is van de populairste abonnements-tv in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

  Team Sky maakte onlangs zijn nieuwe tenues voor 2018 bekend. Wie weet hangt er door de overname van Disney misschien een aanpassing in de lucht?

  Tweet Disney