• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Uytterhoeven presenteert Google-jaaroverzicht: "Club op 1, waar is Anderlecht?"

  Mark Uytterhoeven is blij met het succes van KV Mechelen.

  Bij zijn traditionele jaaroverzichten van meest trending zoektermen heeft Google een grappig filmpje gemaakt. Vanuit de enige echte Google-cloud is Mark Utterhoeven presentator met dienst: "KV Mechelen staat erin, meer moet er niet gezegd worden."

  Bekijk het ludieke filmpje:

  Mark Uytterhoeven loodst u door het Google Year in Search 2017 in een filmpje van 14 minuten. Voor bepaalde zoektermen trekt Google de straat op.

  Uytterhoeven, een fan van KV Mechelen, is vooral blij dat zijn ploeg in de top 10 staat van trending eersteklassers in België. Club Brugge staat op 1, Anderlecht is nergens te bespeuren. Hoe komt dit, ging Google in Brugge vragen.