• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Milan-fans spuwen Donnarumma uit: "Ons geduld is op"

  Donnarumma kent geen fijne avond in San Siro.

  De rust keert maar niet terug bij AC Milan. Doelman Gianluigi Donnarumma ligt weer onder vuur bij de supporters van Milan. "Bol het af", was hun duidelijke boodschap.

  Raiola wil contractverlenging annuleren

  De relatie tussen Gianluigi Donnarumma en de fans van AC Milan is al een tijdje vertroebeld. De 18-jarige doelman verlengde afgelopen zomer na een wekenlange soap zijn contract tot juni 2021.

  Donnarumma, die Mino Raiola als makelaar heeft, weigerde eerst zijn contract te verlengen en werd door de fans van Milan als "Dollarumma" bestempeld. Maar na een voorstel van een jaarsalaris van 6 miljoen euro en een contract voor zijn oudere broer Antonio besloot Donnarumma toch bij Milan te blijven.

  Maar volgens enkele Italiaanse media sturen Donnarumma en zijn makelaar opnieuw aan op een breuk. Raiola zou de ontbinding van het contract eisen, aangezien Donnarumma bij de ondertekening van de verbintenis "mentaal onder druk" was gezet.

  Stevig spandoek

  De verhalen in de Italiaanse media zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij de Milan-supporters, die hun doelman in de bekermatch tegen Hellas Verona geregeld op een fluitconcert trakteerden.

  Donnarumma was ook het onderwerp van een spandoek. "Morele druk voor 6 miljoen euro per jaar en een contract voor je broer? Ons geduld is op. Bol het af."

  Bonucci moet Donnarumma moed inspreken na dit spandoek