• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Clubloze Olivier Werner vindt onderdak bij Moeskroen

  Werner speelde in het seizoen 2014/2015 voor Cercle Brugge.

  Moeskroen heeft Olivier Werner aan zijn kern toegevoegd. Werner moet het keepersprobleem bij Moeskroen oplossen. De doelman zat zonder club en tekende een contract tot het einde van het seizoen, met een optie op een extra jaar.

  Bij Moeskroen is eerste doelman Logan Bailly voor een langere periode buiten strijd met een scheur in de adductoren. Ook hebben ze weinig vertrouwen in de andere twee jonge doelmannen, Jean Butez (22) en Clément Libertiaux (19). Butez is zelf ook nog maar net terug na een nekblessure.

  De 32-jarige Werner zat sinds deze zomer zonder club. De Franse tweedeklasser Sochaux verlengde zijn contract niet. Werner had op dat moment al een heel seizoen niet gespeeld, nadat hij in augustus 2016 een scheen- en kuitbeenbreuk had opgelopen. Werner was in ons land al eerder aan de slag bij Bergen, Virton, KV Mechelen, FC Brussels, Eupen en Cercle Brugge.

  De tweet van Moeskroen: