Ga naar de inhoud

VIDEO: Wullaert spuwt (naar de ref?) en krijgt 2e gele kaart in topper

 ma 11 december 2017 21:27
Tessa Wullaert liet zich even gaan.
De vrouwen van Wolfsburg hebben de Duitse topper tegen Bayern München gewonnen met 3-1. Tessa Wullaert maakte haar rentree na haar blessure, maar het was er eentje in mineur.

Tessa Wullaert moest de voorbije weken geblesseerd aan de kant toekijken, maar tegen Bayern München stond ze toch weer aan de aftrap. Ze zag hoe haar ploeggenoten Pajor en Gunnarsdottir er na 5 minuten al 2-0 van maakten.

3 minuten scoorde Bayern al meteen tegen, maar toen viel de match wat stil. De Duitse international Popp vergrootte de kloof voor Wolfsburg weer na een hoekschop.

In de 2e helft werd er niet meer gescoord, maar eiste Wullaert nog een negatieve hoofdrol op. Ze was het er schijnbaar niet mee eens dat ze een gele kaart kreeg, draaide zich om en spuwde op de grond in de richting van de ref.

De scheidsrechter zag er minachting in en trok prompt een 2e gele kaart voor de Red Flame. Ook Bayern beëindigde de match nog met zijn tienen. Doelpuntenmaakster Damnjanovic werd uitgesloten in de extra tijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.