• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tim Matthys staat tot Nieuwjaar aan de kant met barstje in zijn knie

  Matthys werd van het veld gedragen.

  Tim Matthys heeft aan de wedstrijd tegen KV Oostende een barstje in zijn rechterknie overgehouden. Na Nieuwjaar kan hij normaal gezien de trainingen hervatten. In eerste instantie werd gevreesd voor een kruisbandletsel, maar de schade valt dus al bij al nog mee.

  Tijdens de wedstrijd tussen KV Oostende en KV Mechelen liep het even na de rust fout voor Tim Matthys. Hij bleef met zijn voet in het gras steken en zijn knie knakte naar binnen. De speler van Mechelen werd van het veld gedragen en vreesde zelf eerst voor een kruisbandletsel.

  Verder onderzoek heeft nu uitgewezen dat Matthys een barstje in zijn rechterknie heeft opgelopen. Hij komt niet meer in actie voor de winterstop. Na Nieuwjaar kan hij normaal gezien de trainingen hervatten.

  De blessure van Matthys:

  Video player inladen ...