• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Meunier na Champions League-loting: "Is beetje optimisme mogelijk, verdomme?"

  Meunier en PSG nemen het op tegen Real Madrid.

  Thomas Meunier staat met PSG tegen Real Madrid voor een loodzware opdracht in de 1/8e finales van de Champions League. De Rode Duivel vraagt op Twitter wat optimisme voor wat hij zelf een "voortijdige finale" noemt.

  Vorig jaar eindigde het Champions League-verhaal van PSG in de 1/8e finales na de clash tegen Barcelona en de onwaarschijnlijke 6-1 van de terugmatch.

  Dit seizoen wacht met Real Madrid opnieuw een Spaanse klepper in de 1/8e finales. Thomas Meunier omschreef die wedstrijd op Twitter als een "voortijdige finale".

  Even later reageerde de Rode Duivel op de pessimistische reacties van PSG-fans, die zich afvragen waarom hun club zoveel pech heeft bij de loting. "Is een beetje optimisme mogelijk, verdomme?", klonk het. "We zitten niet in de 1/128e finale van de Franse beker. We zullen hierlangs moeten als we helemaal tot het einde willen gaan."