• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De waakhond van Sa Pinto, panna van Kubo en het Coucke-effect

  Sa Pinto werd in het oog gehouden in het Waasland.

  Naar goede gewoonte kan u maandagmiddag de meest opvallende video's van de afgelopen speeldag in het voetbal hier herbekijken. De hoofdrollen waren deze week voor onder meer Sa Pinto, Kubo en Bezoes.

  Sa Pinto wordt in het gareel gehouden door waakhond

  Standard-trainer Ricardo Sa Pinto moest tijdens de wedstrijd tegen Waasland-Beveren de eerste van drie wedstrijden vanuit de tribune volgen. Gelukkig voor hem moest hij dat niet alleen doen. Hij kreeg gezelschap van een "waakhond" (de man links), die moest zorgen dat de Standard-trainer niet communiceerde met de bank.

  No Coucke, no victory

  Zes matchen was het geleden dat KV Oostende nog had verloren, maar aan die reeks kwam een eind tegen KV Mechelen. Daar was een goede reden voor. Voorzitter Marc Coucke was ziek en kon dus voor het eerst in zes wedstrijden niet in de spionkop staan in eigen stadion. Nochtans waren de fans vooraf gewaarschuwd dat de voorzitter er niet was en dat extra lawaai welkom was.

  Video player inladen ...

  Must see panna van Kubo

  Kubo zorgde zaterdag tegen KV Kortrijk voor het technische hoogstandje van de speeldag. Ex-Gent-speler Hannes Van der "Bruggen" was het slachtoffer.

  Video player inladen ...

  Pijnlijk ererondje voor Anderlecht

  De aanblik tijdens het ererondje van Anderlecht na het verlies tegen Charleroi was triest. Een deel van het publiek vertrok al tijdens de match, de rest volgde snel na affluiten. Leander Dendoncker kwam zich voorzichtig verontschuldigen.

  Video player inladen ...

  Vreemde rode kaart voor Bezoes

  Slachtoffer en dader in een en dezelfde actie. Roman Bezoes overkwam het in de match tegen Zulte Waregem. Na tussenkomst van de videoref werd "slachtoffer" Bezoes opeens "dader" omdat hij in zijn val nog een trap uitdeelde. Oordeel vooral zelf.

  Video player inladen ...

  Twee gele kaarten voor Baby in een minuut tijd

  Charleroi beleefde weinig plezier aan invaller Baby. Tien minuten na zijn invalbeurt mocht hij gaan douchen na twee gele kaarten in een minuut. Niet slim.

  Video player inladen ...

  Teodorczyk krijgt rood en geeft kopstoot aan de kleedkamerdeur

  Video player inladen ...