• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Chelsea loot Barcelona in Champions League: geen probleem voor Hazard, toch?

  Chelsea loot Barcelona in de 1/8e finales

  Vanmiddag is er geloot voor de 1/8e finales van de Champions League. De loting leverde enkele topaffiches op met onder andere Real-Madrid-PSG en Chelsea-Barcelona. Voor Eden Hazard mag de wedstrijd tegen Barcelona geen enkel probleem zijn, zo vertelde hij onlangs.

  Omdat Chelsea geen groepsleider werd in de poulefase, behoorde een affiche tegen Barcelona of PSG tot de opties. Eden Hazard was een paar dagen geleden nog vol vertrouwen over de loting van de Londense club in de Champions League. Tijdens een interview met BT Sport Football vorige week liet hij zijn licht schijnen op een mogelijke ontmoeting met de 2 topploegen.

  "Dat is geen probleem, wij zijn Chelsea, wij zijn een topteam", antwoordde Hazard op de vraag over de loting van de 1/8e finales. "We kennen PSG en Barcelona heel goed, maar wij zijn Chelsea en we moeten klaar zijn voor elke wedstrijd."

  Op 20 februari staat de heenmatch tegen Barcelona op het programma. 14 maart volgt de terugmatch.

  Interview met Hazard