• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Video: Antwerpse kickbokser Ben Saddik grijpt naast wereldtitel

  Jamal Ben Saddik krijgt rake klappen in de vijfde ronde.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Jamal Ben Saddik krijgt rake klappen in de vijfde ronde.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Jamal Ben Saddik heeft gisteren de titel bij de zwaargewichten misgelopen. Hij verloor tegen huidig wereldkampioen Rico Verhoeven. In het uitverkochte Ahoy in Roterdam verloor de Marokkaanse Belg met een technische knock-out in de vijfde ronde.

  De 27-jarige Ben Saddik moest het gisteren opnemen tegen de huidige wereldkampioen Rico Verhoeven. De Nederlander werd in 2013 wereldkampioen en kon tot nu toe zijn titel altijd verlengen.

  Ben Saddik begon sterk aan de partij met enkele rake klappen aan het adres van Verhoeven. De Nederlander groeide zichtbaar in de loop van het gevecht en Ben Saddik moest zijn fysieke achterstand cash betalen. In de vijfde ronde besliste Verhoeven de wedstrijd met enkele rake klappen op het hoofd van Ben Saddik. De "King of Kickboxing" wist nu al zes keer zijn titel met succes te verlengen.

  Zie hieronder hoe Verhoeven zijn wereldtitel kon verlengen:

  Verhoeven daagt Badr Hari uit

  Badr Hari kondigde zaterdag aan dat hij op 3 maart 2018 een comeback maakt in het kickboksen. Tijdens een reactie na zijn overwinning vertelt Verhoeven dat dat een gevecht is dat de mensen echt wel willen zien. 

  Al zal Verhoeven op 3 maart niet de tegenstander zijn van Hari: "Dat komt te vroeg voor Hari", zegt de wereldkampioen na zijn gevecht. Hari en Verhoeven vochten vorig jaar in Oberhausen al tegen elkaar, Hari moest toen vroegtijdig stoppen met een blessure.

  De reactie van Verhoeven: