• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kittel mag al in Katjoesja-shirt poseren van Lefevere

  Marcel Kittel staat te blinken tussen zijn nieuwe ploegmaats.

  Katjoesja heeft dit weekend zijn renners voorgesteld voor het nieuwe seizoen. Speerpunt wordt nieuwkomer Marcel Kittel, die nog enkele weken onder contract ligt bij Quick-Step. "Ik heb hem de toestemming gegeven", merkt Patrick Lefevere fijntjes op.

  Marcel Kittel is officieel nog renner van Quick-Step. Toch verscheen hij vandaag op stage in Mallorca al in de nieuwe outfit van Katjoesja.

  "Ik heb hem die toestemming gegeven om de hypocrisie van het UCI-systeem aan te tonen. Wij moeten hem wel betalen tot en met 31 december", schrijft Quick-Step-manager Patrick Lefevere op zijn Instagram.

  Kittel maakte de overstap naar Katjoesja omdat hij bij Quick-Step de hete adem van Fernando Gaviria in zijn nek voelde.