• home
 • video
 • pas verschenen

  Sjachtjor naar 1/8e finales in de CL: coach Fonseca als Zorro op persconferentie

  Paulo Fonseca, een coach met humor in de ernstige voetbalwereld.

  Met een 2-1-overwinning tegen Man.City plaatste Sjachtjor Donjetsk zich woensdagavond voor de 1/8e finales van de Champions League. Tot grote vreugde van trainer Paulo Fonseca.

  Vorige maand had Fonseca gezegd dat hij zich als Zorro zou kleden zodra het Europese wonder voor Sjachtjor zich zou onttrekken. Met de 2-1 tegen Manchester City verwierf Sjachtjor die zekerheid en dus was het uitkijken naar hoe de Portugese coach naar de persconferentie zou komen.

  In een Zorro-pak, zo bleek. "Dit is de prettigste persconferentie van mijn leven", zei Fonseca. "Ik ben dolgelukkig. Niet alleen de fans van Sjachtjor kunnen trots zijn, heel Oekraïne moet van dit moment genieten."

  Zorro kan niet tegen onrecht

  Zorro is een fictief personage uit boeken, films en tv-series. De gemaskerde held bestrijdt onrecht en corruptie. Hij is altijd in het zwart gekleed, met zijn onafscheidelijke cape, masker en hoed. Zorro is heel handig met zijn degen. Zijn handelsmerk is de letter "z" die hij met drie snelle bewegingen achterlaat op de plaats van de actie.

  Foto's van de persconferentie:

  Gewone foto's van Fonseca:

  Tweets: