• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nieuw contract bindt Perotti tot 2021 aan AS Roma

  Door de goal van Perotti tegen Qarabag werd Roma groepswinnaar in de CL.

  Diego Perotti (29) heeft een nieuw contract getekend bij zijn ploeg AS Roma. De Argentijn zal tot 2021 te zien zijn in het shirt van de Romeinse club. "Ik ben heel gelukkig!"

  De Argentijn Diego Perotti heeft zijn contract bij AS Roma verlengd tot juni 2021. De aanvaller maakte twee jaar geleden de overstap van Genoa naar de Italiaanse hoofdstad en was ondertussen al goed voor 17 doelpunten in 78 wedstrijden.

  "Vanaf mijn eerste wedstrijd voel ik mij hier thuis", zei Perotti bij zijn contractverlenging. "Ik heb hier een paar van de mooiste momenten uit mijn carrière beleefd en ik hoop dat er nog veel zullen volgen. Ik ben heel gelukkig!"

  Perotti heeft al een aardig palmares opgebouwd bij AS Roma: