• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Batshuayi, Musonda en Kylian Hazard spelen en winnen bij Chelsea-beloften

  Batshuayi en Musonda speelden ook al samen in de eerste ploeg.

  Michy Batshuayi heeft getoond bijna helemaal de oude te zijn na zijn enkelblessure. De Rode Duivel begon samen met Charly Musonda bij de beloften van Chelsea. Beiden scoorden ook.

  Batshuayi mocht dinsdag in de Champions League als invaller enkele minuten spelen tegen Atletico Madrid. Maar trainer Antonio Conté wil de spits extra ritme laten opdoen.

  Batshuayi kreeg een basisplaats in de EFL Cup, een bekercompetitie voor derde- en vierdeklassers en de belofteteams van de eerste- en tweedeklassers in Engeland. Ook Charly Musonda was basisspeler. Kylian Hazard, het jongere broertje van Eden en Thorgan, begon op de bank.

  Chelsea won met 0-4 bij derdeklasser MK Dons en plaatste zich voor de achtste finales. Drie van de vier goals waren van Belgische makelij. De eerste twee kwamen van Batshuayi, de laatste was van Musonda, na knap samenspel met Batshuayi. In de 72e minuut mocht Hazard invallen, maar hij kwam niet op het scorebord.