• home
 • video
 • pas verschenen

  Ajax trekt met Perr Schuurs opnieuw een jong talent aan

  Schuurs tekende een contract van 4,5 seizoenen bij Ajax.

  Ajax heeft na Hassane Bandé een tweede tiener aangetrokken. De amper 18-jarige verdediger Perr Schuurs komt over van de Nederlandse tweedeklasser Fortuna Sittard, waar hij kapitein was.

  De Nederlandse jeugdinternational Perr Schuurs heeft bij Ajax een contract getekend voor 4,5 jaar. Dit seizoen blijft de verdediger wel nog op huurbasis bij zijn huidige club, Fortuna Sittard. De transfersom die Ajax betaalde voor Schuurs is onbekend.

  Eerder deze week haalden de Amsterdammers met Hassane Bandé (19) een ander jong talent binnen. De Burkinees maakte de overstap van KV Mechelen en zal in de zomer aansluiten bij de selectie van Ajax.

  De tweet van Ajax over de nieuwe aanwinst: