• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dembélé voor het eerst sinds blessure opnieuw op het trainingsveld

  Dembélé blesseerde zich tijdens de competitiewedstrijd in Getafe.

  Ousmane Dembélé heeft voor het eerst sinds zijn blessure in september meegetraind met Barcelona. De Fransman maakte in de zomer de overstap naar de Catalaanse hoofdmacht, maar geraakte daar al snel geblesseerd.

  Voor maar liefst 105 miljoen euro maakte Ousmane Dembélé in de zomer de overstap van Dortmund naar FC Barcelona. Het seizoen was amper begonnen toen de 20-jarige Dembélé zich al blesseerde. De club liet toen weten dat hij niet meer zou spelen in 2017, maar de revalidatie verloopt dus voorspoedig.

  Dembélé nam tijdens de training deel aan de opwarming samen met de groep. Daarna werkte hij nog een individueel programma af. Coach Ernesto Valverde gelooft dat de aanvaller hersteld zal zijn voor de Clasico tegen Real Madrid op 23 december.

  FC Barcelona staat voorlopig op de eerste plaats in La Liga met 36 punten en verloor nog geen enkele competitiewedstrijd.

  De tweet van FC Barcelona over Dembélé: