• home
 • video
 • pas verschenen

  Hugo Broos krijgt de bons bij Kameroen

  Hugo Broos won begin dit jaar de Africa Cup met Kameroen.

  Hugo Broos is niet langer bondscoach van Kameroen. Broos slaagde er na de winst in de Africa Cup niet in om Kameroen naar het WK te loodsen. De Belgische coach had nog een contract tot februari 2018.

  Hugo Broos (65) werd in februari 2016 bondscoach in Kameroen. De Belg werd er aanvankelijk weggehoond, maar groeide uit tot de held van de natie door het land begin dit jaar naar de eindzege te loodsen op de Africa Cup.

  Maar in de kwalificaties voor het WK liep het minder voor Broos en de zijnen. Kameroen slaagde er niet in zich te plaatsen voor de Wereldbeker en sindsdien was de toekomst van onze landgenoot onzeker.

  Het contract van Broos liep nog tot februari 2018, maar de Kameroense bond heeft vandaag al een einde gemaakt aan de overeenkomst.