• home
 • video
 • pas verschenen

  Fans willen coach weg en maken dat duidelijk met geniaal spandoek

  De QR-code staat er niet zomaar.

  Sparta Praag draait dit seizoen vierkant en de fans hebben het gehad met coach Andrea Stramaccioni. Ze knutselden een geweldig spandoek in elkaar.

  Sparta Praag is de meest succesvolle club in Tsjechië, maar dit seizoen loopt het voor geen meter bij de recordkampioen. Na 16 speeldagen prijkt Sparta op de 5e stek, op 18 punten van leider Viktoria Pilsen.

  Voor de fans is de maat vol: zij willen het vel van coach Andrea Stramaccioni. Om hun eis kracht bij te zetten, knutselden ze voor de Italiaan een enkeltje richting vaderland in elkaar. En daar kroop behoorlijk wat tijd in. Wie de QR-code inscant, krijgt een duidelijke boodschap te zien aan het adres van de coach: "Arrivederci Stramaccioni", oftewel: "Tot ziens, Stramaccioni".