• home
 • video
 • pas verschenen

  Conte: "Hazard moet opletten bij zijn volgende strafschop"

  Hazard nam de Newcastle-doelman met een panenka te grazen.

  Eden Hazard heeft zijn bloedvorm nog eens onderstreept tegen Newcastle. Met twee rozen was de Rode Duivel zeer bepalend in de 3-1-overwinning. "Met Eden kunnen we ons systeem aanpassen", reageerde Chelsea-coach Antonio Conte, die zijn sterspeler nog een tip meegaf.

  "Eden Hazard speelde zeer goed", vertelde Antonio Conte op zijn persbabbel. "Ik denk dat hij van dit soort voetbal houdt. Eden is een belangrijke speler voor ons, want met hem kunnen we ons systeem aanpassen."

  "Hij kan als tweede spits spelen of als een nummer 10. Tussen Hazard en Morata klikte het goed. Ik zag veel goeie combinaties. Ik ben tevreden, maar in deze competitie presteert met Manchester City een team buitengewoon."

  Hazard legde de eindstand vast vanaf de stip. De Rode Duivel toonde zich nog maar eens koelbloedig en scoorde de 3-1 met een panenka.

  "Het is vooral belangrijk dat die penalty benut wordt", zei Conte. "Een speler mag doen wat hij wil, maar hij moet scoren. De volgende keer moet Hazard wel opletten, want doelmannen bestuderen de penaltynemers van de tegenstander. Maar hij kan het ook nog eens herhalen."