Ga naar de inhoud

meest recent

      Sam Allardyce moet Everton behoeden voor de degradatie

       wo 29 november 2017 15:30
      Sam Allardyce zat sinds mei zonder werk.
      Sam Allardyce moet Everton uit het slop halen. De Engelsman wordt de opvolger van de Nederlander Ronald Koeman, die vorige maand ontslagen werd. Everton staat op dit moment 17e in de stand met amper drie punten meer dan rode lantaarn Crystal Palace.

      Everton speelt vanavond een belangrijke wedstrijd in de kelder van het klassement tegen West Ham United. Maar de voorbereiding werd verstoord door berichten over de aanstelling van Sam Allardyce als nieuwe trainer van de club. 

      De club heeft nu bevestigd dat de Engelsman inderdaad de opvolger wordt van Ronald Koeman. Vanmiddag zitten de partijen samen om de details in het contract te bespreken.

      Koeman werd in oktober ontslagen. Toen stond Everton op plaats 18 in de Premier League. David Unsworth had in de tussentijd de touwtjes in handen en staat dus ook vanavond nog langs de lijn.

      Voor Allardyce wordt het zijn eerste job sinds hij in mei vertrok bij Crystal Palace.

      Later vandaag worden de puntjes op de i gezet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Allardyce keert terug in de Premier League:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.