• home
 • video
 • pas verschenen

  Pardew moet West Bromwich opnieuw op de rails krijgen

  Pardew was laatst aan de slag bij Crystal Palace.

  West Bromwich Albion heeft Alan Pardew aangesteld als opvolger voor de vorige week ontslagen Tony Pulis. De Premier League Manager van het Jaar in 2012 ondertekende een contract voor 2,5 seizoenen bij de club van Nacer Chadli.

  West Bromwich Albion maakte op 20 november een einde aan de samenwerking met Tony Pulis na de slechte seizoensstart. Op dit moment staat de club van Nacer Chadli pas 16e met amper 12 punten uit 13 wedstrijden.

  Pardew, in het verleden aan de slag bij onder meer Reading, West Ham United, Newcastle United en Crystal Palace, kan niet wachten om aan zijn nieuwe avontuur te beginnen.

  "Ik vind dat West Bromwich Albion een heel getalenteerde selectie heeft", laat de nieuwe coach optekenen op de clubwebsite. "Ik kijk er erg naar uit om met deze spelers samen te werken."

  "Het is de bedoeling om meteen resultaten te boeken en zo te klimmen in het klassement. West Brom is een traditieclub met een rijke geschiedenis. Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij deze club aan de slag te gaan."