• home
 • video
 • pas verschenen

  Cazorla ging voor de 9e (!) keer onder het mes: "Verlies de moed niet"

  Cazorla kwam sinds oktober 2016 niet meer in actie voor Arsenal.

  Nog geen licht aan het einde van de blessuretunnel voor Santi Cazorla. De Spaanse middenvelder van Arsenal moet zijn comeback opnieuw uitstellen door een nieuwe operatie aan zijn achillespees.

  "Ik behoud mijn enthousiasme en motivatie"

  Cazorla speelde geen wedstrijd meer voor Arsenal sinds oktober 2016 door een achillespeesblessure. Hij werd sindsdien 8 keer geopereerd, maar opnieuw is zijn terugkeer op het hoogste niveau uitgesteld. Hij ging deze week een 9e keer onder het mes.

  "Door een ongemak in mijnpees heb ik opnieuw een operatie moeten ondergaan", klinkt het op Twitter. "Ik zal mijn comeback opnieuw moeten uitstellen, maar ik verlies de moed niet. Ik behoud mijn enthousiasme en motivatie om terug te keren in de grootste passie die ik heb, het voetbal."

  De tweet van Cazorla: