• home
 • video
 • pas verschenen

  Slag in gezicht levert De Rossi 2 wedstrijden schorsing op

  De Rossi werd na het bekijken van de videobeelden van het veld gestuurd.

  Roma-aanvoerder Daniele De Rossi is voor 2 wedstrijden geschorst in de Italiaanse Serie A. Tijdens de wedstrijd bij Genoa sloeg hij verdediger Lapadula in het gezicht. Lapadula nam meteen wraak en zette de penalty om.

  De Italiaanse reviewcommissie heeft de beelden van afgelopen weekend van de wedstrijd tussen AS Roma en Genoa (1-1)  herbekeken. De rode kaart kwam er nadat de scheidsrechter de videobeelden had bekeken. De Italiaanse international zal de komende 2 wedstrijden, tegen SPAL en bij Chievo, aan de kant moeten toekijken.

  Roma staat momenteel 4e in de Serie A, met 31 punten uit 13 partijen. Leider Napoli telt 38 punten, maar speelde wel al een wedstrijd meer.

  Overtreding De Rossi

  Discussie over De Rossi in Extra Time