• home
 • video
 • pas verschenen

  "Als een voetballer mijn kinderen mocht opvoeden stond De Rossi in mijn top 3"

  Filip Joos in Extra Time.

  Door een kortsluiting in zijn hoofd trakteerde Daniele De Rossi afgelopen weekend een tegenstander op een klap in zijn gezicht. Een beest op het veld, een voorbeeld ernaast. Filip Joos belichtte in Extra Time zowel het duistere als positieve kantje van de Roma-voetballer.

  De Rossi slaat tegenstander in het gezicht:

  "Die verontwaardiging is nog het ergste"

  "Het is onwaarschijnlijk dat De Rossi, de aanvoerder van Roma, zijn team met dit gedrag zo in de steek laat", steekt Wesley Sonck zijn verontwaardiging niet onder stoelen of banken.

  "Daarna gooit hij zijn aanvoerdersband naar Radja Nainggolan en gaat hij bij de scheidsrechter nog eens klagen dat hij een rode kaart gekregen heeft."

  Marc Degryse: "Die verontwaardiging vind ik nog het ergste."

  Filip Joos: "Ik ga iets raars zeggen. Als ik een voetballer zou moeten kiezen die mijn kinderen moet opvoeden, dan zou De Rossi in mijn top 3 staan."

  "Ik zou de kinderen verbieden om naar tv te kijken als hij voetbalt, want dit gedrag valt niet goed te praten, maar buiten het veld is De Rossi hyper-intelligent en klimt hij op de spelersbus van de Zweden om zich te excuseren voor het gefluit van de Italiaanse supporters tijdens het Zweedse volkslied."

  "Ik zou toch Lionel Messi als voorbeeld voor je kinderen nemen", werpt Marc Degryse op. Joos: "Die staat ook in mijn top 3, Marc."

  Het geval-De Rossi in Extra Time: