• home
 • video
 • pas verschenen

  Onfortuinlijke Van Kessel: "Fan zei sorry, case closed"

  0 / 0
  Corné van Kessel heeft net naast het podium gegrepen in Hamme. De Nederlander van Telenet-Fidea werd niet geholpen door een toeschouwer, die hem met zijn arm per ongeluk omverduwde. De 2 hebben het bijgelegd: "Case closed".

  Van Kessel lag in vijfde positie, toen een onoplettende fan zijn hand uitstak om naar Van Aert te wijzen. Van Kessel ging tegen de grond en kafferde de man uit.

  Van Kessel viel terug naar de achtste plaats en kon nog oprukken naar de vierde. Na de koers volgde een vermanende, zij het nog beleefde, tweet: "Mensen kijk naar de cross en houd je gsm/iPad en armen achter de draad!! Gelukkig heb ik geen blessure opgelopen na de aanrijding met de toeschouwer! Podium had erin gezeten!!"

  Een dag later zet Van Kessel een punt achter het incident. De man die hem ten val bracht, excuseerde zich.

  Bekijk de valpartij van Van Kessel (met commentaar van Wuyts/Herygers):

  En zijn tweets: