Ga naar de inhoud

Messi zet handtekening onder nieuw contract en blijft tot 2021 bij Barcelona

 za 25 november 2017 12:08
Messi speelt tot 2021 in het shirt van Barcelona.
Het huwelijk van Lionel Messi en Barcelona blijft nog een tijdje duren. De Argentijn heeft zijn contract verlengd tot het einde van het seizoen 2020-2021. Dat meldt de club op haar website. Er werd ook een afkoopclausule van 700 miljoen euro vastgelegd.

Het huidige contract van Lionel Messi loopt na dit seizoen af. In juli maakte Barcelona al bekend dat er een akkoord was met de Argentijnse topspits over een nieuw contract, maar de handtekeningen onder dat document waren er nog niet. Dat was voer voor speculaties, maar nu is alle twijfel dus van de baan.

Messi, die gisteren nog de Europese Gouden Schoen kreeg, trok als 13-jarige naar Barcelona. Op zijn 16e maakte hij zijn debuut op het hoogste niveau, waarna hij de prijzen aan elkaar reeg.

Momenteel is de 30-jarige Argentijn bezig aan zijn 14e seizoen in de kleuren van Barcelona. Met het nieuwe contract, dat afloopt in de zomer van 2021, komt hij aan 17 seizoenen.

Er werd ook een afkoopsom van maar liefst 700 miljoen euro vastgelegd in het contract.

Blije gezichten bij Barcelona:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.