• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho: "Ik hoop op nieuw akkoord tussen Fellaini en de club"

  Blijft Fellaini in Engeland deze zomer?

  De geruchten over een vertrek van Rode Duivel Marouane Fellaini bij Manchester United worden steeds hardnekkiger. Trainer José Mourinho is bezorgd. "Het is een discussie tussen de speler en de club. Ik hoop dat het goed komt."

  Marouane Fellaini weigerde in september een nieuw contractvoorstel te tekenen en is zo komende zomer een vrije speler. De geruchten over een overstap naar Besiktas klinken steeds luider.

  Zijn trainer wil de Belg graag houden. Dat benadrukte Mourinho nog eens een dag voor de competitiewedstrijd tegen Brighton. "Ik ben ongerust over de situatie rond Fellaini", opende hij zijn persconferentie.

  "Ik kan ook niets aan heel het gedoe veranderen. Het is een discussie tussen de speler en de club en ik respecteer de speler in zijn beslissing. Hij heeft het recht te beslissen over zijn toekomst. Het enige dat ik kan doen is wachten en hopen dat ze alsnog een akkoord vinden."

  Mourinho kwam ook nog eens terug op de comeback van Zlatan Ibrahimovic. "Lukaku kan onmogelijk alle wedstrijden spelen. De terugkeer van Zlatan geeft ons meer mogelijkheden. We hadden een tweede optie nodig en die is er nu."

  "We moeten wel nog voorzichtig blijven. Zlatan is nog niet klaar om een volledige wedstrijd te spelen. We bouwen op, op dit moment kan hij een invalbeurt van 15-20 minuten aan."