• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zure nasmaak aan zege voor Bayern: Thiago is maanden out

  Thiago viel net voor de rust uit tegen Anderlecht.

  Bayern München sloot een moeizame match op het veld van Anderlecht uiteindelijk toch af met een zege, maar het zag Thiago en Robben wel geblesseerd uitvallen. Vooral voor die eerste is het verdict hard. Hij is maanden out met een zware spierblessure.

  Na 43 minuten moest Bayern-trainer Heynckes zijn eerste wissel al gebruiken. Thiago moest geblesseerd naar de kant na een duel met Sven Kums. Na de match verliet hij op krukken het stadion van Anderlecht.

  "Thiago zal enkele maanden out zijn", liet sportief directeur Hasan Salihamidzic weten. Hij staat aan de kant met een ernstige spierblessure.

  Ook Arjen Robben moest vroegtijdig naar de kant. De ernst van zijn blessure is nog niet gekend. "We moeten afwachten", zei Heynckes. De twee blessures zijn toch wel een domper op de feestvreugde voor de Duitsers want Thiago en Robben zijn belangrijke pionnen onder de huidige trainer.