meest recent

wo 22 november 2017 06:37
      Mertens maakte de 3-0 voor Napoli.
      Er werd gisteren heel wat gescoord in de Champions League. Real Madrid (6 stuks) vond vlot de weg naar doel en ook in Sevilla-Liverpool en Monaco-Leipzig trilde het net een aantal keer. Een overzicht van alle gemaakte doelpunten vind je hier.

Groep H: APOEL Nicosia - Real Madrid 0-6

23' Modric 0-1,
      39' Benzema 0-2,
      41' Nacho 0-3,
      45+1' Benzema 0-4,
      49' Ronaldo 0-5,
      54' Ronaldo 0-6

Ronaldo is met 8 goals uit de eerste 5 wedstrijden topschutter in de Champions League.

Bekijk de hoogtepunten uit de wedstrijd door op deze link te klikken.

Groep H: Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur 1-2

31' Aubameyang 1-0,
      49' Kane 1-1,
      76' Son 1-2

Tottenham is dankzij deze zege zeker van de groepswinst in groep H. Jan Vertonghen speelde de hele wedstrijd bij de Londenaren, Mousa Dembélé viel tien minuten voor het einde van de match in.

Groep G: Besiktas - Porto 1-1

29' Felipe 0-1,
      41' Anderson Talisca 1-1

Besiktas plaatst zich voor het eerst in de clubgeschiedenis voor de achtste finales van de Champions League. De Turken winnen zelfs hun groep.

Groep G: AS Monaco - RB Leipzig 1-4

6' Jemerson (own) 0-1,
      9' Werner 0-2,
      31' Werner (pen) 0-3,
      43' Falcao 1-3,
      45' Keita 1-4

Door deze nederlaag is Monaco, vorig seizoen halvefinalist in de Champions League, Europees uitgevoetbald. Bij de Fransen speelde Youri Tielemans de hele wedstrijd.

Bekijk de hoogtepunten van de wedstrijd door op deze link te klikken.

Groep F: Napoli - Sjachtjor Donjetsk 3-0

56' Insigne 1-0,
      81' Zielinski 2-0,
      83' Mertens 3-0

Dries Mertens speelde bij Napoli 90 minuten. Hij scoorde en gaf de assist bij de 2-0. Voor Mertens is het de 7e CL-goal uit zijn carrière. Hij komt zo op gelijke hoogte van Wesley Sonck en Eden Hazard als beste Belgische schutter in de CL.

Groep F: Manchester City - Feyenoord 1-0

88' Sterling 1-0

Manchester City is autoritair leider in groep F. De fiere leider uit de Premier League verloor nog geen enkel punt. Kevin De Bruyne speelde 64 minuten en werd dan gewisseld. Hij liet zich één keer opmerken met een lage schuiver die maar net naast ging.

Groep E: Spartak Moskou - NK Maribor 1-1

82' Zé Luis 1-0,
      90+2' Mesanovic 1-1

Groep E: Sevilla - Liverpool 3-3

2' Firmino 0-1,
      22' Mané 0-2,
      30' Firmino 0-3,
      51' Ben Yedder 1-3,
      60' Ben Yedder (pen) 2-3,
      90+3' Pizarro 3-3

Simon Mignolet zat op de bank bij Liverpool, dat nog niet gekwalificeerd is voor de volgende ronde. De Engelsen mogen niet verliezen op de slotspeeldag tegen Spartak Moskou.