• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ryan: "Postecoglou heeft laten zien dat Australiërs ook kunnen voetballen"

  Ryan in gesprek met zijn ex-bondscoach.

  Mathew Ryan heeft op Instagram gereageerd op het vertrek van de Australische bondscoach Ange Postecoglou. De ex-goalie van Club Brugge en Racing Genk is "geschokt en droevig".

  "Ik kan je niet genoeg bedanken Ange"

  Ange Postecoglou (52) stapte gisteren op als bondscoach van Australië. Hij kwalificeerde zich met de Socceroos wel voor het WK, maar liet weten ermee op te houden omdat het bondscoachschap "persoonlijk en professioneel te veel had geëist".

  Mathew Ryan, zijn doelman bij Australië en ex-speler van Club Brugge en Racing Genk kroop in zijn pen om Postecoglou te bedanken. "Ik ben geschokt door dit nieuws en heel droevig dat ons avontuur hier eindigt", laat hij weten op Twitter en Instagram.

  "Ik kan je niet genoeg bedanken voor de erfenis die je het Australische voetbal hebt nagelaten en de bijdrage die je hebt geleverd. Je hebt aan de wereld laten zien dat Australiërs ook kunnen voetballen en daar ben je nooit mee gestopt. Bedankt om mij bij dat project te betrekken."

  "Je stopt zoals het past met een nieuwe triomf door ons te kwalificeren voor het WK. Bedankt dat je ons land de kans geeft om ons opnieuw te meten met de wereld. Ik kan niet wachten om dat in juni te doen. Bedankt Ange", concludeert het sluitstuk van Brighton & Hove Albion.

  De Instagram van Mat Ryan: