• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lukaku komt ervan af met boete in rechtszaak over geluidsoverlast

  Romelu Lukaku bracht zijn vakantie door in Los Angeles.

  Romelu Lukaku heeft een boete van een paar 100 euro betaald voor de geluidsoverlast die hij en zijn gasten veroorzaakten tijdens hun vakantie in Los Angeles. De spits van Manchester United moet ook opdraaien voor de kosten voor de 5 oproepen waarbij de politie van Beverly Hills moest uitrukken.

  Romelu Lukaku bracht zijn zomervakantie met een paar vrienden door in een villa in Beverly Hills. Volgens de buren zette het gezelschap de boel iets te veel op stelten. Tot 5 keer toe moest de politie optreden.

  Uiteindelijk werd Lukaku door de politie officieel aangeklaagd. De advocaat van de Rode Duivel slaagde erin de rechter te overtuigen dat het geen misdrijf was. Zo vermijdt Lukaku een gevangenisstraf tot 6 maanden.

  De aanvaller van Manchester United betaalt wel een paar honderden euro's aan boetes en hij draait ook op voor de kosten die de politie heeft gemaakt.